Klinkende overwinning voor de WVV Mix 1

24 oktober 20182 minute read

Wassenaar – Bij de start van de competitie behaalde het mix 1 team van de Wassenaars Volleybal Vereniging een prachtige zege maar het ging niet vanzelf. Want door een plotselinge omzetting van het wedstrijdprogramma had WVV problemen met de bemensing van het team. Maar ondanks (of dankzij?) de inzet van reservespelers lukte het de WVV-ers niet alleen om het tegenstander Setumup moeilijk te maken maar ze zelfs te overwinnen.

Vooral in set één had Setumup het zwaar. Ze wisten niet direct hoe de aanvalsdrift te weerstaan. Ternauwernood scoorden ze 13 punten tegen de 25 punten en de setwinst voor het ontkende WVV team. Ongeveer eenzelfde beeld gaf set 2. Setwinst voor WVV met 17-25. Maar dan set 3. Een voorsprong van 0-2 in sets!! WVV meende dat ze er al waren en daar maakte Setumup goed gebruik van. Setumup wist de aanvallen van WVV te keren en met een betere service wisten ze het team onder druk te zetten waar WVV het verdraaid lastig kreeg. Team foutjes bij WVV bracht Setumup op voorsprong en wisten warempel de set te pakken met 25-19. Oepss daar schokken de WVV-ers toch wel van. Een inspirerende peptalk bracht de WVV-ers weer bij de les. De foutjes verminderde en vooral de aanval kwam beter uit de verf. Het resulteerde al snel in een voorsprong die de WVV-ers niet meer uit handen gaven. Setwinst met 18-25 en totaal een 1-3 wedstrijdwinst. Bravo!!

De komende wedstrijden zijn: 18 oktober VV Delta H1 – WVV H1 en 19 oktober Leython