zondag 17 oktober 2021

A Algemeen

Gratis inloopspreekuur Duurzaam Bouwloket

Wassenaar - Denkt u erover om uw woning duurzaam te (ver)bouwen of zelf energie op te gaan wekken? Dan is het de moeite waard om hierover eerst meer te horen van een onafhankelijke adviseur. Kom kosteloos en vrijblijvend naar een van de spreekuren van het Duurzaam Bouwloket, het landelijke energieloket waarbij de gemeente Wassenaar zich heeft aangesloten.

Persoonlijk advies over verduurzamen van uw woning
Het Duurzaam Bouwloket verzorgt in november een eerste spreekuur in Wassenaar voor bewoners die graag persoonlijk advies willen over het verduurzamen van hun woning. Vrijdag 2 november van 12:30 tot 16:30 uur in het gemeentekantoor (Johan de Wittstraat 45).

De volgende spreekuren vinden plaats op vrijdag 11 januari, 8 februari en 22 maart, steeds van 12:30 tot 16:30 uur op nader te bepalen locaties. Hou hiervoor de website in de gaten.

Meld u aan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bent u van plan om naar een spreekuur te komen, reserveer dan graag vooraf een tijdslot. Neem hiervoor contact op met het Duurzaam Bouwloket per telefoon (072- 743 39 56) of stuur een e-mail met uw contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in uw bericht ook duidelijk de datum en locatie. Contactpersoon voor de aanmeldingen is Mieke Sassen.

Lees ervaringen van anderen op www.duurzaambouwloket.nl

Kijk op www.duurzaambouwloket.nl voor adviezen en producten om uw woning te verbeteren én vind meteen gespecialiseerde regionale en lokale bedrijven die u daarbij kunnen helpen. Lees ervaringen van anderen en kom meer te weten over mogelijkheden en subsidies om te investeren in uw woning, in warme voeten en in uw portemonnee.