donderdag 25 februari 2021

E Events

Greenwoods regionaal romantisch Hubertus Herfst Fest

Wassenaar - Geniet van gezellige landelijke herfst-, muziek-, paarden-, honden- en jachtcultuur voor de regio Wassenaar/Den Haag/Leiden in een feestelijke sfeer.

Geniet van een rijtoer in herfstsfeer in een traditioneel rijtuig getrokken door zware trekpaarden uit de Ardennen. Er wordt een bezoek gebracht aan het herfstbos van de buitenplaats De Witte Hoogt in Rijksdorp en U loopt langs het interreligieuze hoenderhok, het Oudhollandse coffijhuysje, de vijvers, de Afrikaanse hut, het Kaapse paviljoen, de folly van een Zermatter chalet met warme kruidenwijn op het Drielandenpunt aan het einde van deze korte herfstwandeling. Na dit intermezzo gaan we door met de romantische toer door Wassenaar in herfsttinten. Op de Stoeterij kijken we naar het verzamelen van de Falabellahengsten, Op sommige dagen is er een jachthondendemonstratie of een concert van een aan de Stoeterij verbonden jachthoorngroepen. We luisteren naar een van de grootste dansorgels van Nederland, het GreenWoods Paleisorgel. Vervolgens wacht de gasten in herfstsfeer, in de Jachtzaal een ontvangst met houtvuur, jachtmuziek, kruidenwijn, warme chocola, speculaas enz. De Jachtzaal is helemaal in herfstsferen gebracht. De Stoeterij In 't Groene Hout organiseert al vele jaren deze druk bezochte Hubertusbijeenkomsten, en zet hiermee een populaire en gezellige traditie voort.

Kleed jezelf warm en in landelijke stijl aan, en geniet van de trendy "fall foliage", zoals de Amerikanen de herfsttooi noemen. En doe mee aan het daaropvolgende levendige herfstgebeuren in de Jacht- en Tuigenzaal van de Stoeterij. Dit jaar zijn de bijeenkomsten voor de vierde maal door een ieder te bezoeken.

Herfst Fest op zondag 14.10, zondag 21.10, zondag 28.10 om 13:00 en 15:00. € 12,50/17,50 www.gippp.nl/hubertusherfstfest, tickets www.green-woods.net/webshop/