dinsdag 30 november 2021

K Kunst & cultuur

Vrolijkheid en melancholie in "Kasteel Concert"

Wassenaar - Zondag, 14 oktober, begint de serie ‘Kamermuziekconcerten in Kasteel Oud Wassenaar’ van komend seizoen met een concert van het ‘Scherzando Trio’. Aanvang: 11.00 uur. Zaal open: 10.00 uur. Toegang: 18,- euro. Kinderen t/m 12 jaar: gratis. Locatie: ‘Kasteel Oud Wassenaar’, Park Oud Wassenaar 1. In het ‘Scherzando Trio’ musiceren de piano, de klarinet en de dwarsfluit op een hartverwarmende, originele en uiterst muzikale manier samen. In succesvolle concerten in heel Europa heeft dit trio haar bestaansrecht bewezen.

In het programma a.s. zondag nemen de muzikanten ons mee in een wervelende tour door romantische, impressionistische en zelfs ‘jazz-achtige’ composities. Onder anderen: Walsen van Sjostakovitsj, het prachtige, melancholieke ‘Prélude à l’aprèsmidi d’un faune’ van Debussy en een vrolijke ‘rag time’ van de jazz componist Joseph Lamb. Het ‘Scherzando Trio’ sluit dit concert af met een medley van de muziek van de onovertroffen Ramses Shaffy. Kortom, voor ‘elk wat wils’ zondag in de sfeervolle ‘Franse Salon’ van het Kasteel. Mooie en ook opwindende muziek vlak bij huis. Een leuk, muzikaal begin van een mooie zondag !

Kaarten aan de zaal verkrijgbaar en wie zeker wil zijn van een plaats: Reserveren kan bij: Deka Wielenga. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tel: 06 429 53 000.