donderdag 02 december 2021

E Events

Inzamelavonden Messiaskerk bazaar

Wassenaar - Heeft u 6 oktober al gereserveerd in uw agenda? De Messiaskerk opent de eerste zaterdag van oktober van 10.00 tot 16.00 uur haar deuren voor de jaarlijkse bazaar. U bent van harte welkom.

Voorafgaande aan de bazaar vinden drie inzamelavonden plaats op 2, 3 en 4 oktober. Heeft u nette en goede spullen liggen die u niet meer gebruikt? Gun ze dan een tweede leven en lever ze tussen 19.00 en 20.30 uur in voor de bazaar! De bazaar accepteert geen grote meubels, bedden, matrassen en dergelijken.

Op vrijdagavond 5 oktober, om 19.30 uur, worden de mooiste items geveild. U kunt tussen 18.30 en 19.30 uur de veilingitems bekijken. Alle activiteiten vinden plaats in de Messiaskerk, Zijllaan 57.

Inmiddels hebben we al drie goede doelen waar het ingezamelde bedrag onder wordt verdeeld. Zoals 'Movement on the ground', een instantie die bijdraagt aan de opvang van vluchtelingen in Lesbos. Maar ook dichter bij huis zoals de Peuterspeelzaal Johan de Witt in Wassenaar en natuurlijk de kerk zelf.