dinsdag 04 augustus 2020

A Algemeen

Scouting van Wassenaer van Obdam is weer begonnen!

Wassenaar - In het weekend van 31 augustus en 1 september zijn de eerste opkomsten van het nieuwe seizoen begonnen bij scoutinggroep van Wassenaer van Obdam (scouting vWvO). De scouts (meisjes en jongens 11-15 jaar) en de explorers (meisjes en jongens 15-18 jaar) draaiden samen met hun leeftijdsgenoten van scouting Willibrord. Door het afgelopen zomerkamp en de eerdere opkomsten vooraf aan de zomervakantie kenden de kinderen elkaar al goed.

De bevers (meisjes en jongens 5-7 jaar) draaiden op zaterdag een reguliere opkomst en hadden een paar kinderen op bezoek die gezelig kwamen kijken. De welpen (meisjes en jongens 7-11 jaar) begonnen het jaar goed en zijn druk in de weer geweest met actieve renspellen op het terrein en vuurtje stoken in de kampvuurkuil.
Na afloop van de opkomsten was er voor de vrijwilligers een borrel georganiseerd. De vrijwilligersborrel is traditie getrouw een bedankje voor de vrijwilligers voor hun bijdrage in het afgelopen seizoen. De borrel is direct een goed moment om vooruit te blikken op het komende scoutingseizoen. Deze keer was de borrel samen met de vrijwilligers van scouting Willibrord.

Tijdens de borrel werd er ook een moment stilgestaan bij de nieuwe sleper van scouting vWvO. De sleper is het nieuwste aanwinst van de varende vloot van scouting vWvO. Na de doping van de boot werd de naam van de sleper bekend gemaakt: “olifant”

De “olifant” is volgende week tijdens de open dag te bewonderen. De open dag wordt georganiseerd op de Paauwlaan 12 te Wassenaar en duurt van 12:00 uur tot 16:00 uur (vrije inloop). Samen met scouting Willibrord worden er leuke activiteiten georganiseerd en laten we zien wat scouting allemaal te bieden heeft.

Voor meer informatie www.vwvo.nl of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief