zaterdag 24 juli 2021

A Algemeen

Start YMCA clubseizoen 2018-2019

Wassenaar - Na het zonovergoten zomerkamp in Nunspeet gaat het YMCA Wassenaar vanaf dinsdag 28 augustus weer beginnen met zijn clubactiviteiten. De leidingploeg heeft er veel zin in om er een heel mooi jaar van te maken. Woensdag 29 augustus start de knutselclub. Hier kunnen de meiden al hun creativiteit kwijt met het maken van hele mooie werkstukjes van allerlei soorten materiaal. Hout, stof, glas, klei, e.d. Er wordt gewerkt aan groepswerkstukjes, maar ook zijn er avonden dat je zelf wat mag verzinnen.

Natuurlijk houden ze de feestdagen in de gaten waar ook vele mooie werkstukjes worden gemaakt voor jezelf of anders voor familieleden, vrienden of vriendinnen. Op dinsdag 28 en donderdag 30 augustus starten de houtbewerkingsclubs. Hier kan je leren omgaan met allerlei soorten gereedschap en het bewerken van hout. Er zijn vele voorbeelden voorradig maar natuurlijk kan je ook een leuk idee van thuis meenemen.

Vindt je het leuk om met het YMCA mee te knutselen of hout te bewerken, kom een keer langs voor een eerste kennismaking. Behalve de clubs, kan je dan ook mee met onze uitgaansdagen naar iets heel leuks in Nederland en ons zomerkamp. Het YMCA is al sinds 1857 actief voor de Wassenaarse jeugd en is met haar 161 jaar de oudste jeugdorganisatie in Nederland. Oud, maar bruisend van energie om de kinderen in Wassenaar een hele leuke tijd te bezorgen.

Voor meer informatie zie de website www.ymcawassenaar.nl of bel anders even 070-5140690.