dinsdag 30 november 2021

S Sport

De beste start na de vakantie

Wassenaar - Ook bij jou om de hoek gaan we weer los met Yakult Start to Run. Zet jij jouw eerste stap op 1 september om 9:30 uur bij Yakult Start to Run Wassenaar. Enthousiaste trainers van WZK Tri-Team Dé hardloopvereniging van Wassenaar staan klaar in de startblokken, zij bereiden zich voor op de cursus van zeven weken die op 1 september weer begint.

Je wilt na de zomer fit worden en dat heerlijke buitengevoel vasthouden. Zo ook onze trainers, zij zijn al bezig met het voorbereiden van afwisselende trainingen en het spotten van mooie plekjes in de omgeving. Die hardlooptrainers houden zich het hele jaar door fit en staan te popelen om mensen te helpen fitter te worden en gezond te leven.

Je kunt haast niet beter beginnen dan met Yakult Start to Run. Je gaat én werken aan je conditie, je energie en je gezondheid én maar liefst 93% slaagt bij ons! Het is een verantwoord programma van zeven weken waarbij professionele trainers jou helpen en begeleiden om het hele traject vol te houden. Gemakkelijker dus dan zelf gaan hardlopen want die trainers én dat gezellige groepje loopmaatjes zijn een goede stok achter de deur, een extra stimulans om jou in shape te brengen. Laat je helpen met die #eerstestap: Start to Run.

Twijfel je of je Yakult Start to Run leuk vindt? Of ben je wellicht onzeker of je het wel kunt? Kom dan naar de proeftraining op zaterdag 25 augustus en maak kennis met jullie Start to Run trainers. Vanaf 9:00 uur staat koffie en thee klaar en om 9:30 begint de proeftraining. Aanmelden hoeft niet maar kom wel op tijd zodat je niets mist.

Er wordt getraind vanuit de WZK clubruimte in het Sterrenbad (Generaal Winkelmanlaan 2, 2243 AZ Wassenaar). De ingang van de WZK clubruimte bevindt zich aan de rechter zijde van de hoofdingang halverwege de parkeerplaats.

Check yakultstarttorun.nl voor meer info.