dinsdag 26 januari 2021

E Events

25e Oldtimerdag Voorschoten

Wassenaar - De Voorschotense Oldtimer Vereniging (V.O.V.) organiseert op zondag 9 september 2018 voor de 25e keer de Oldtimerdag Voorschoten. Deze dag is onderdeel van het Weekend van Voorschoten met drie dagen lang tal van activiteiten in het centrum van Voorschoten.

Het programma
De deelnemers aan de Oldtimerdag kunnen zich vanaf 9.30 uur in de Gouden Leeuw in Voorschoten aanmelden waar zij koffie/ thee en cake, een rallyschildje, een ritboekje en een aandenken aan deze dag ontvangen.
Vanaf 10.00 uur vertrekken de oldtimers voor een toer/puzzelrit van zo'n 60 km in de omgeving van de gemeente Voorschoten.
Vanaf 13.00 uur, staan alle oldtimer auto's, motoren en bromfietsen opgesteld in de prachtige Voorstraat van Voorschoten. Kramen met leuke artikelen, de vele gezellige terrassen en muziek zorgen voor een feestelijke middag. Bovendien staat er een oldtimerbus gereed op het Burgemeester van der Haarplein bij de brandweerkazerne waar u kunt opstappen voor een ritje in de omgeving.

Een deskundige jury beoordeelt die middag elke klassieker in zijn eigen categorie: auto’s, ook bedrijfswagens, motoren en brommers, voor een eerste, tweede of derde prijs. De deelnemers wordt gevraagd in kleding uit de tijd van hun oldtimer te komen.

Omstreeks 15.30 uur worden bij de V.O.V. stand de prijzen uitgereikt aan van de gereden puzzelrit.

Uitnodiging
De V.O.V. nodigt bezitters van een klassiek voertuig (auto, vrachtauto, motor, bromfiets) uit om deze dag mee te beleven.
Voor niet-leden is de inschrijving voor deze dag € 10,--
Als u dezelfde dag lid wordt van onze vereniging, wordt het inschrijfgeld met de contributie verrekend!

Wilt u aan deze unieke dag deelnemen, meldt u zich dan uiterlijk 5 september 2018 aan
• door invullen van het inschrijfformulier en opsturen (per post: Secretariaat V.O.V., Jachtwerf 15, 2725 DN Zoetermeer of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of:
• via onze website www.vovnieuws.nl

Op de website kunt u het inschrijvingsformulier downloaden.

Niet-leden zijn ingeschreven nadat zij € 10,-- hebben betaald, contant op de dag zelf of via overmaking naar rekening NL32RABO 0366 1698 23 ten name van V.O.V.

Wacht niet te lang met inschrijven aangezien elk jaar de belangstelling groter is dan het aantal beschikbare plaatsen.

Nadere informatie over het “Weekend van Voorschoten”: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelnemen aan deze Oldtimerdag is voor eigen risico