zondag 26 mei 2019

A Algemeen

Wassenaarders.nl stopt er per 01-01-2019 mee! ​

Wassenaar - Ja u leest het goed. Ik, Marco van Leeuwen, ga met Wassenaarders.nl stoppen. Wat in januari 2010 december 2008 begon als een “website-tje” waar ik het Wassenaarse nieuws verzamelde omdat ik graag dagelijks wilde weten wat er in ons mooie dorp gebeurde, is inmiddels uitgegroeid tot de grootste online community voor, door en over Wassenaar. Iets wat ik nooit had durven dromen toen ik ermee begon.

En dat succes is ook de reden dat ik ermee ga stoppen. Wassenaarders.nl was voor mij altijd een uit de hand gelopen hobby en niet bedoeld om een commercieel succes te worden. Het platform leent zich er inmiddels wel voor om er commercieel veel meer uit te halen. Alleen hou ik van mijn werk als grafisch vormgever bij Mooijontwerp, en heb ik niet meer de tijd om Wassenaarders.nl naar het volgende niveau te tillen. En stilstand is achteruitgang, daarom heb ik deze moeilijke keuze voor mijzelf gemaakt om na 9 jaar bloed, zweet en tranen te stoppen.

Het goede nieuws is dat ik nog zo’n 5 maanden door zal gaan met het brengen van het laatste Wassenaarse nieuws. Ook breng ik dit nieuws zo vroeg omdat ik hoop dat er iemand/een bedrijf is die mijn werk wil voortzetten en de potentie die het platform heeft ziet en weet te benutten. Je start in ieder geval met een gespreid bedje met een groot netwerk aan nieuws wat binnenkomt: een website met zo’n 500-1000 unieke bezoekers per dag, een Facebook-pagina met ruim 4700 volgers en een Twitter account met bijna 2300 volgers. Mocht je vragen/interesse hebben stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel mij op 06-20851472.

Dit was het voor nu, en tot 31-12-2018 gaan we gewoon lekker op deze voet door! :)

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief