woensdag 19 februari 2020

S Sport

WZK Wassenaar reikt Dompeling bokaal uit

Wassenaar - De “DOMPELING BOKAAL” is een onderscheiding (beker) die jaarlijks uitgereikt wordt aan een persoon of een groep van personen die zich voor WZK op een uitzonderlijke manier heeft (hebben) ingezet.

Dit jaar gaat de Dompeling bokaal naar de jongste winnaar ooit. Een vrijwilliger die eigenlijk iedereen wel kent. Die zijn handen uit de mouwen steekt , niet verlegen is om te helpen en ondersteund waar mogelijk is. Hij is al meer dan 10 jaar vrijwilliger, hij begon op jonge leeftijd achter de bar te helpen, hier vulde hij koelkasten bij. Vervolgens begon hij met zwemlessen geven en heeft dit jaren lang met veel plezier gedaan. Daarna belandde hij in de Activiteiten commissie, waar hij inmiddels al drie jaar voorzitter van is. Tegenwoordig vervult hij taken bij de waterpolo en is trainer bij de jeugd. Vorig jaar nog de clubruimte verbouwd en dit jaar alweer actief als voorzitter van de lustrumcommissie, ondanks dat je bijna 4 maanden in het buitenland bent geweest.

In 2015 won hij nog de “Make a Difference Award’ voor jonge vrijwilligers in Wassenaar. Het is dan ook geen verassing dat de winnaar van de Dompeling bokaal dit jaar Thom de Jong is geworden!

Jij bent een voorbeeld voor iedereen en laat zien dat vele handen ligt werk maken. We hopen dat je nog jaren bij WZK actief blijft en dat we op jouw steun kunnen rekenen. Van harte gefeliciteerd Thom!

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief