dinsdag 30 november 2021

K Kunst & cultuur

Nieuwe programma 18/19 van Theater Warenar in de verkoop

Wassenaar - Het programma voor het komende seizoen in Warenar staat op internet. Kaarten voor de voorstellingen zijn inmiddels te koop via www.warenar.nl. Het programma bevat 25 voorstellingen en ook nu weer zijn er vele bekende artiesten die een avond in Wassenaar komen optreden. De seizoensbrochure met daarin het complete programma van Theater Warenar is inmiddels huis-aan-huis verspreid in Wassenaar.

Het programma voor seizoen 2018-2019 ziet er veelbelovend uit. In het genre cabaret staan veel bekende namen op het programma. Purper, Sjaak Bral, Pieter Derks, en Javier Guzman krijgen gezelschap van nieuwe talenten als Maartje en Kine. Het beruchte cabaretduo Arie & Silvester is weer samen en komt ook naar Wassenaar.

Toneelliefhebbers komen aan hun trekken bij Genoeg nu over jou! met een mooie rol voor Ingeborg Elzevier. Victor Reinier speelt met Aart Staartjes in de voorstelling Een Goed Mens. Verder staat op het programma een toneelbewerking van Turks Fruit en The Mountaintop, een beroemd stuk over de laatste avond van Martin Luther King.

Voor de jeugd zijn er diverse familievoorstelllingen in de vakanties, waaronder De Dwerg, Jurassic Revenge en Juf Roos. Het muziekaanbod varieert van Hollandse Avond tot Robert Long en Iris Hond speelt haar prachtige piano-programma Bewogen. Het theaterseizoen gaat overigens van start met een geweldig All American Blues & Jazz Festival op zaterdag 15 september.

De brochure met uitgebreide informatie over de voorstellingen wordt vanaf 21 mei huis-aan-huis verspreid in Wassenaar. De voorstellingen zijn nu al te bestellen via de website www.warenar.nl.