vrijdag 06 augustus 2021

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 20 2018

Wassenaar - Wie zorgen vaak voor de spreekwoordelijke “kers op de taart” bij verenigingen, stichtingen, zorginstellingen, evenementen, scholen, goede doelen enz.? Dat zijn de miljoenen vrijwilligers die in ons land actief zijn! Vrijwilligers maken ons leven mooier, rijker, veiliger, zorgzamer en leuker! Heb jij de vrijwilliger in jezelf al ontdekt? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar voor een vrijblijvende oriëntatie op de ca. 100 uitstaande vacatures in en rondom ons dorp. Of je nu oud of jong bent, hoog- of laagopgeleid, veel of weinig tijd hebt: Er is voor iedereen passend vrijwilligerswerk!

Een greep uit het aanbod:
* Wassenaar is rijk aan prachtige natuurgebieden. Wie heeft tijd om Staatsbosbeheer te helpen op donderdagochtend om de Vlinderroute en het Leeuwerikveld te onderhouden bij Natuurgebied Lentevreugd? Help kwetsbare soorten overleven.
* Bij Zorgboerderij Oliehoek vinden mensen met een beperking een zinvolle dagbesteding. Wie brengt een vriendelijke jonge cliënt op maan- en/of woensdagmiddag rond 16 uur vanaf de Raaphorstlaan met de eigen auto naar huis (ca. 7 km)?
* De Brandweer in Wassenaar is op zoek naar Brandweervrijwilligers (M/V) die de opleiding willen volgen en de gelederen willen komen versterken (Vacaturecode M 024). Kijk op de website voor opleidingsvoorwaarden en vergoedingen.
* Wijkgemeenschap Groot Deijleroord zoekt een Ledenadministrateur (Vacaturecode B 105).
* Bij Het Raamwerk in Katwijk wonen mensen met een lichamelijke beperking. Wil jij eenzaamheid helpen voorkomen door af en toe een hobby met hen te delen zoals bijv. wandelen, winkelen, koffie drinken enz. (vacaturecode A 036)? Je maakt een wereld van verschil.

Meer weten over deze of andere vacatures in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m do van 09.30-12 uur. Op vrijdag kun je terecht in de Bibliotheek tijdens het vrijwilligersspreekuur van 10-12 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de Bibliotheek of het Gemeentehuis.