maandag 06 december 2021

K Kunst & cultuur

Emilio Guzman in Theater Warenar

Wassenaar - Cabaretier Emilio Guzman speelt op donderdag 17 mei zijn voorstelling 'Kom dan!' in Theater Warenar. In de voorstelling speelt Emilio een boze blanke man. Meer informatie over deze en andere voorstellingen (ook al het programma voor seizoen 2018-2019) vindt u op de website van Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten bestellen kan gemakkelijk via de website www.warenar.nl.

Emilio Guzman is cabaretier, 36 jaar en speelt in deze maanden zijn vierde avondvullende voorstelling ‘Kom dan!'. In 2010 won hij de publieksprijs op het Leids Cabaret Festival en in 2014 de Neerlands Hoop. Ook is hij als stand-up comedian regelmatig te zien in Toomler, de thuisbasis van de Comedytrain en te horen als columnist bij het wekelijkse radioprogramma Spijkers met Koppen. Emilio studeerde Nederlandse taal- en letterkunde in Amsterdam.

Naast cabaret, schrijft hij scenario’s voor televisieseries (waaronder In Den Gulden Draeck), maakt hij een strip (naar de gelijknamige televisieserie In Den Gulden Draeck) en acteert hij (in In Den Gulden Draeck).

In 'Kom dan!' gaat Emilio het helemaal anders doen. Na drie voorstellingen tegen populisme is de wereld alleen maar populistischer geworden. De blanke boze mannen hebben gewonnen. Zij hebben nu de macht. Oftewel: nu zijn zij de elite. Nu is Emilio een blanke boze man. Nu mag hij ongeremd boos zijn. Zonder nuance. Zonder beleefdheid. Zonder twijfel. Kom dan!

De pers over Emilio:
'Als Emilio Guzman eenmaal op stoom komt, zien we een uitstekende cabaretier.' (Volkskrant)

Kaartverkoop
U kunt genieten van Emilio Guzman op donderdag 17 mei in Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 17,50 en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl.