zaterdag 31 oktober 2020

P Politiek

GroenLinks: en nu is het aan u!

Wassenaar - Flyeren, folderen, deur-aan-deur campagne voeren, mee doen aan de Wassenaarse debatten en in gesprek met winkelende dorpsgenoten afgelopen zaterdag in de Langstraat. De actieve GroenLinksers in de campagne rest nog een laatste enkele deur of straat voor ons laatste stapeltje folders of boekenleggers en dan is het woensdag aan u, de kiezer!

De campagneperiode hebben wij weer als inspirerend ervaren! Goede gesprekken, in de Langstraat of aan de deur. Over het groenonderhoud of over de woningbouw in het dorp. Over de zelfstandigheid van Wassenaar of de ondertunneling van de N44. En natuurlijk over de financiën van de gemeente, de toegankelijkheid van de zorg en de bestuurlijke rust of onrust. Soms ook heel duidelijke gesprekken aan de deur: 'goedemorgen, excuses dat ik u stoor: ik ben van GroenLinks'. 'Ik niet'! Duidelijke taal, daar houden wij ook van, ook als we liever wat anders hadden gehoord!

Veel van de gesprekken die we de voorbije weken mochten voeren aan misschien wel uw deur gingen over onderwerpen die ook in ons verkiezingsprogramma staan. De kern daarvan, de top 10, stond afgelopen woensdag in de Wassenaarse Krant. Samen met de top 10 van de andere zeven partijen. Zeven andere partijen met ook weer allemaal gedreven dorpsgenoten. Wij wensen alle collega's van deze partijen heel veel succes op 21 maart. Alleen wensen we onszelf stiekem nog net iets meer succes toe!

Graag wijzen we u nog eenmaal op onze Facebookpagina, met veel berichten over onze campagne, of op onze website (google 'GroenLinks Wassenaar' en u bent er). U treft daar onze standpunten en onze ambities aan. Voor de komende vier jaar, zo lijkt het. Maar als uw stem woensdag naar GroenLinks gaat, dan stemt u op een partij die, vooral als het gaat om duurzaamheid, veel verder wil kijken in de tijd. Woensdag staat in het teken van dat prachtige recht: uw stemrecht! Maak daar in ieder geval gebruik van. De keuze is aan u.