maandag 06 december 2021

S Sport

De ritten van Toerclub De Kampioen de komende weken

Wassenaar - Op zaterdag 17 en zondag 18 maart a.s. start Toerclub De Kampioen, de wielersportvereniging van Wassenaar, Voorschoten en omstreken, met twee zogenaamde kampioenritten, leuke ritten van zo'n 60 à 70 km. De ritten beginnen om 09.00 uur bij ons clubhuis aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 in Wassenaar en worden onderbroken voor koffie.

Op zaterdag 17 maart a.s. wordt tevens de Joop Zoetemelk Classic gereden, met verschillende afstanden met start en finish in Leiden.

Wij organiseren, naast de ritten in het weekend, ruim 250 ritten per jaar op dinsdag, woensdag en donderdag vanuit Voorschoten: Sportinstituut Goederaad, Raadhuislaan 43 en op zaterdag en zondag vanuit Wassenaar: Bar 't Ruime Sop, Jachtwerf Princehaven, Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 met ritafstanden variërend van 50 km tot ...

Rij vrijblijvend met ons mee en beleef de mooie routes in de regio, kom op plaatsen waar u nog nooit geweest bent en ervaar de gezelligheid van de club.
De samenstelling van de groepen is afhankelijk van de opkomst op de dag zelf. Want naast het motto "Samen uit, samen thuis" hanteert De Kampioen ook het beginsel van "Vrijheid blijheid". Heeft u geen zin of tijd om te komen, dan moet u dat ook vooral niet doen.
Maar als u wel komt, dan treft u anderen die - net als u - zin hebben in een leuke rit en een gezellige koffiepauze onderweg. U bent dan ook van harte welkom om met ons mee te fietsen!

Een aantal tochten komende weken:
- 17 maart: Kampioenrit
- 17 maart: de Joop Zoetemelk Classic, verschillende afstanden met start en finish in Leiden.
- 18 maart: Kampioenrit
- 24 maart: Kampioenrit
- 25 maart: de Rotterdamtocht (90km). Beleef Rotterdam eens van een andere kant!
Al deze ritten met uitzondering van de Joop Zoetemelk Classic (nader bericht volgt nog) starten om 09.00 uur bij ons clubhuis aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 in Wassenaar.
- 31 maart: Kampioenrit
- 2 april (Tweede Paasdag): Rondje Ringvaart (100 km), een pittige maar geweldige tocht.

Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl. Daar vindt u tevens de toerkalender voor de rest van het jaar. Mis dat niet !