zaterdag 02 juli 2022

P Politiek

Kandidaten Gemeenteraadsverkiezingen DLW

Wassenaar - Vandaag heeft DLW het groene licht gekregen om met de volledige kandidatenlijst mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart a.s. Ben Paulides, de lijsttrekker van DLW, werd vergezeld door Brenda Hagen (nr. 2) en Frans Micklinghoff (nr. 3).

Met maar liefst 19 kandidaten hebben wij naast een diverse lijst ook de grootste lijst van Wassenaar, waarbij de achtergronden en leeftijden sterk uiteenlopen; van de jongste kandidaat in Wassenaar tot bruisende 70+-ers. De kracht van DLW is diversiteit die samen een vuist maken. Elke kandidaat is enorm gemotiveerd en hoopt te kunnen bijdragen op een positieve manier voor een leefbaar, toegankelijk en inclusief Wassenaar. DLW is ook op dit moment de grootste en oudste lokale partij in Wassenaar en heeft een actieve jongerenafdeling waar onze jongste kandidaat Rebecca Talbot (nr. 10) voorzitter van is nadat zij het stokje overgedragen heeft gekregen van Patrick Oliehoek (nr. 13) die toevalligerwijs bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen de jongste kandidaat was.

Vrijdag 9 februari wordt de lijstvolgorde definitief bekend gemaakt, maar DLW rekent erop dat DLW lijstnr. 5 krijgt op basis van de uitslag van de verkiezingen in 2014.

Samen maken wij een vuist voor een leefbaar, toegankelijk en inclusief Wassenaar!