Skip to content

De Wassenaarse Volleybal Vereniging en Mix 1

7 december 20172 minute read

Wassenaar – Afgelopen vrijdag speelde WVV Mix 1 tegen koploper Liusna 1 uit Leimuiden. Liusna stond 2 punten voor op WVV met 2 wedstrijden meer gespeeld. Uitslag 0-4: 19-25, 19-25, 21-25 en 18-25.

Dat beloofde dus spannend te worden. Niets was echter minder waar. WVV bestaande uit Kirsten Harberink (aanvoerder), Erna Roeleveld, Irene Lorjé, invalster Jeanne Taal, Roy Zoetemelk, Ruud Meershoek, Rik Vos en Peter v.d. Geer, kon het niet waarmaken.

Het WVV Mix 1 team had geen antwoord op de aanvallen van de Mix 1 van Liusna. Aanvankelijk leek het erop dat WVV het nog aardig kon bolwerken. Ze begon namelijk heel goed. Helaas was het bij 15-15 weer gelijk waarna WVV inzakte. Het spel werd rommelig en ja hoor verlies met 19-25.
In de tweede set hetzelfde liedje. 11-5 voor maar bij 14-14 weer gelijk…. En ook daarna kreeg WVV geen grip op het spel van Liusna 19-25 verlies.

In de derde set ging het gelijk op. De teams hielden elkaar goed in evenwicht. Roy en Peter sloegen in deze fase van de wedstrijd menige mooie smash. Bij 21-22 had WVV zelf zicht op de winst. Alleen tegen het einde was er geen afmaker meer. Door veel persoonlijke foutjes bij WVV kreeg Liusna de winst in de schoot geworpen met 21-25.

Ook in de vierde set was WVV in het begin de bovenliggende partij met 11-8, maar zag daarna geen kans om door te drukken. WVV maakte, door de ballen zo simpel over het net te spelen, het Liusna gemakkelijk. Zij kwam punt voor punt dichterbij en voorbij WVV: 18-25.
Jammer maar techniek en inzicht in het spel lieten WVV deze avond danig in de steek.

Echter als WVV Mix 1 de twee minder gespeelde wedstrijden omzet in een 4-0 winst dan staan beide teams weer gelijk en samen aan kop in poule B van regio Rijnland.

Programma: donderdag 7 december Volepo tegen WVV Heren en vrijdag 8 december VCS 3 tegen WVV Mix 1.

Volleyballen doe je bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging. Kom er ook bij en geniet van deze sport. De training is op woensdagavond van 20.15 tot 21.45 uur in sporthal De Schulpwei, Dr Mansveltkade 1. Doe meteen mee. De eerste vier trainingen zijn vrijblijvend. Info bij secretaris Ruud Meershoek tel. 070-5119196 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top