dinsdag 26 januari 2021

P Politiek

Aart van Sloten lijsttrekker GroenLinks

Wassenaar - Aart van Sloten (34), de huidige fractievoorzitter van GroenLinks in Wassenaar, voert de kieslijst aan bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Van Sloten vindt het belangrijk dat het werken aan een duurzaam en sociaal dorp de komende vier jaar wordt voortgezet.

“We hebben de afgelopen jaren al de nodige stappen gezet op weg naar een duurzaam en sociaal Wassenaar, maar we zijn er nog lang niet. Het is daarom van groot belang dat GroenLinks haar geluid in de gemeenteraad en in het college laat horen”.

Raadslid Pieter Kolff staat op de tweede plek van de kandidatenlijst. Het huidige duo vult elkaar goed aan. Aart werkt bij de rijksoverheid in de sector duurzaamheid, terwijl Pieter zich bezighoudt met de sociale sector (opvang vluchtelingen).

De top van de lijst bestaat verder uit Susanne van Eps-Habibi, de huidige penningmeester van GroenLinks. Zij is werkzaam in de sector duurzaamheid. En Suzanne van der Goes, trainer/coach en werkzaam bij het begeleiden van werkzoekenden.