zaterdag 31 oktober 2020

S Sport

De Wassenaarse Volleybal Vereniging in de competitie

Wassenaar - Na een verkwikkende herfstvakantie gaan de teams van de Wassenaarse Volleybal Vereniging verder met de trainingen en de competitiewedstrijden in het seizoen 2017-2018.

Het WVV Mix 1 team speelt a.s. vrijdag in sporthal De Schulpwei haar derde wedstrijd in poule B van de recreatiecompetitie regio Rijnland. Een poule waar Mix 1 zich goed thuisvoelt getuige de winst in de eerste twee wedstrijden. Tegenstander is wederom Leython 4 waarvan in de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen met 3-1 werd gewonnen. Dus ook nu moet dit geen probleem opleveren.

Het WVV Mix 2 team speelt haar eerste wedstrijd in poule C van de recreatiecompetitie regio Rijnland op dezelfde avond tegen Gemini Kangeroes 2 uit Voorschoten. Altijd een geduchte tegenstander. Maar met een goede inzet kan Mix 2 hiervan zeker winnen. Dus Mixers actie en succes.

Programma: vrijdag 27 oktober a.s. in sporthal De Schulpwei, aanvang 20.30 uur:
WVV Mix 1 tegen Leython 4 en WVV Mix 2 tegen Gemini Kangeroes 2.

Heb je reeds enige belangstelling voor de volleybalsport. Dan is dit een mooie gelegenheid om eens te komen kijken bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging in sporthal De Schulpwei aan de Dr Mansveltkade 1. En ben je daarna enthousiast geworden kom dan met je sportkleding naar de training op de woensdagavond aldaar, van 20.15 tot 21.45 uur, en doe mee. De training is de eerste vier keer vrijblijvend. Wil je eerst nog meer info. Bel dan secretaris Ruud Meershoek, tel. 070-5119196 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.