maandag 06 december 2021

E Events

GreenWoods Romantisch Hubertus Herfst Fest 2017

Wassenaar - Geniet van deze gezellige landelijke herfst-, muziek-, paarden- en jachtcultuur in een feestelijke sfeer.

Het fest begint met een rijtoer in een traditioneel rijtuig getrokken door zware trekpaarden uit de Ardennen. Na de romantische toer door Wassenaar in herfsttinten wacht de gasten in herfstsfeer, in de Jachtzaal een ontvangst met houtvuur, jachtmuziek, jagerthee, kruidenwijn, warme chocola, speculaas etc. met een JACHTHOORNCONCERT. Op sommige dagen ook Keltische muziek. De Jachtzaal is helemaal in herfstsferen gebracht. De Stoeterij organiseert al vele jaren deze druk bezochte Hubertusbijeenkomsten, en zet hiermee een populaire en gezellige traditie voort.

Kleed jezelf warm en in landelijke stijl aan, en geniet van de trendy "fall foliage", zoals de Amerikanen de herfsttooi noemen. En doe mee aan het daaropvolgende levendige herfstgebeuren in de Jacht- en Tuigenzaal van de Stoeterij. Dit jaar zijn de bijeenkomsten voor de derde maal door een ieder te bezoeken.

In 't Groene Hout is ook al druk bezig met de voorbereidingen voor de toer, het tableau vivant, de muziek, en de historische lezing over de Frans-Duitse Oorlog 1870/1, het Rode Kruis en de nasleep in de 20e en 21e eeuw op 12 en 19 november. Een spectaculair en ingrijpend stuk Europese geschiedenis http://www.gippp.nl/europa1870/, maar eerst het Herfst Fest op zondag 15.10, zondag 22.10, zondag 29.10 om 12:30 en 14:00. € 12,50/17,50 www.gippp.nl/hubertusherfstfest, tickets www.green-woods.net/webshop/