dinsdag 30 november 2021

E Events

Internationale Raskatten Tentoonstelling op 8 oktober in de Schulpwei

Wassenaar - Op zondag 8 oktober organiseert de NRKV een Internationale Raskatten Tentoonstelling. U zult hier alle bekende en minder bekende rassen aantreffen. Zoals altijd besteden we extra aandacht aan een ras, daarom hebben we weer een leuke special georganiseerd. Deze keer is het de beurt aan ‘de Noorse Boskatten’ Zondag zult u ruim 100 Noorse boskatten in alle erkende kleuren kunnen zien.

Veel katten van dit ras zullen te bewonderen zijn op deze dag; ze zijn fantastisch om te zien, het zijn ook hele leuke en aanhankelijke katten, zij verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Tijdens de podiumpresentaties hoort u van alles over de geschiedenis, de gezondheid, de kleuren en (erg belangrijk) over het karakter van deze katten.

Uiteraard zullen er nog veel meer rassen vertegenwoordigd zijn, zoals de Brits Korthaar, de Somali/ Abesssijn, Sphynx, heel veel schitterende Maine Coons, Siamezen en Perzen, en nog veel meer rassen. Zij worden gekeurd door Internationale keurmeesters korps en strijden om de titel Best Over All, de beste kat van de show. Deze keuringen zijn openbaar en dus goed te volgen.

Op de Kattenshow staan diverse stands waar alles voor en met betrekking tot katten te vinden is, zoals: kattenmeubels, krabpalen, borstels, eetbakjes, kussentjes voor de kat, veel leuke sieraden voor U zelf en nog veel meer.

Voor bezoekers is de Kattenshow geopend op zondag 8 oktober van 9.30 uur tot 17.30 uur.
Toegangsprijs: volwassenen € 5,00, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 4,00. NRKV-Showcatalogus waarin een prachtig artikel met heel veel foto’s over de Noorse Boskatten voor € 5,00.

Kortom waar kunt u die dag beter zijn dan bij de N.R.K.V in de Schulpwei te Wassenaar.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Hans Nolting, penningmeester / show coordinator Binnendijk 110, 1446 BE Purmerend tel.: 0299-648310 E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Cathrienke Brandt tel. 06225 155 87 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.