Nieuwe shirtsponsors voor S.V. Wassenaar en S.V. Wassenaar – Oegstgeest

2 oktober 20173 minute read

Wassenaar – Presentatie foto van SV Wassenaar. De selectie van SV wassenaar wordt dit jaar gesponsord door LJ Sport en Schildersbedrijf Groenewegen beide uit Wassenaar. Beide sponsoren flankeren hier de in het mooie nieuwe tenue gestoken hoofdmacht van de plaatselijke SV. De selectie en de Voetbalvereniging zijn dan ook blij en trots dat deze beide sponsoren zich aan de hoofdmacht hebben verbonden.

Verslag van de wedstrijd SV Wassenaar – Oegstgeest.
Precies om half 3 vloot de scheidsrechter van dienst voor het begin van de wedstrijd. Oegstgeest was vooraf de toren hoge favoriet bij deze ontmoeting. Dus de Schildersbedrijf Groenewegen/LJ Sportformatie wist wat er van hen verwacht werd in deze wedstrijd. De wedstrijd ontpopte zich tot een heerlijk duel waar Oegstgeest de beter voetballende ploeg was maar de strijdlust van SV Wassenaar was spatte er vanaf. Oegstgeest kwam in een scrimmage voor doelman Sous Benloued op een 0-1 voorsprong. Dit was het sein voor de plaatselijke SV om er nog een schep boven op te gooien. Uit een vrije trap scoorde Ruben Ensing de verdiende 1-1 in. Met deze gelijke stand gingen we dan ook de rust in. Na de pauze bleef de druk van Oegstgeest aanhouden maar de bezoekers konden toch niet echt gevaarlijk worden. De thuis club loerde op de counter met de snelle aanvallers en creëerden af en toe best kansen. De bezoekers kwamen toch op een voorsprong uit een mooie aanval op een 1-2 voorsprong. Ook deze voorsprong werd weer snel omgebogen in een 2-2 stand. Weer een snelle counter van Hassan Rezai die de achterlijn haalde over de linkerkant, en een messcherpe voorzet afleverde op spits Dylan de Haan die niet aarzelde om deze hem geboden kans te verzilveren.. De thuisploeg bleef strijden om dit resultaat vast te houden. 5 minuten voor tijd gaf de scheidsrechter een dubieuze vrije trap aan de bezoekers op de rand van de 16meter. Er was veel verbazing en ongeloof bij de SV Wassenaar. De scheidsrechter bleef bij zijn beslissing en deze vrije trap werd, jammer genoeg, goed ingeschoten. Dat betekende de 2-3 wat ook uiteindelijk de uitslag bleef. Een grote telleurstelling voor de thuisclub maar het gevoel wat overgehouden bleef aan deze wedstrijd is wel goed. SV Wassenaar heeft deze wedstrijd laten zien tot wat men in staat is. Er is 90 minuten gestreden voor en met elkaar. Als een team stond de ploeg achter en voor elkaar. Dit moet zeker voor de komende wedstrijd aanstaande zaterdag bij de “buren” Haagse Hout. Komt allen en steun onze jongens.