Skip to content

Snel en Lenig presenteert zich op 1 oktober

21 september 20172 minute read

Wassenaar – Altijd is het de vraag welke sport of dans past bij mij, wat vind ik leuk. Sportvereniging Snel en lenig is al ruim 70 jaar de Multisport vereniging in Wassenaar, een vereniging van vrijwilligers met heel veel sporten, dans en sporters. Als afsluiting van onze actiemaand presenteren wij ons in de Sporthal de Schulpwei.

In de actiemaand september kunnen (aankomend) sporters en dansers die nog geen lid zijn van onze vereniging gratis onze sporten proberen. Dat doen we al jaren!

De grootste afdelingen zijn van oudsher turnen (incl. gymnastiek) en judo en sinds een aantal jaren geleden is daar de dansafdeling bijgekomen. Tafeltennis is al decennia een hele stabiele afdeling binnen de vereniging. Op de website van Snel en Lenig staan de tijden en locaties van de verschillende sporten, van kleutergym tot conditietraining voor volwassenen.

Programma 1 oktober
Op zondag 1 oktober presenteren de verschillende afdelingen en sporten zich. Dan presenteren verschillende afdelingen van Snel en Lenig zich in de Schulpwei, de sporthal aan de Dr. Mansveltkade 1. De toegangsprijs is 2 euro.

Wij hebben geprobeerd om in zo’n kort mogelijke tijd u mee te nemen in een kort overzicht van onze afdelingen, daarom is het programma (onder voorbehoud) beperkt van 13:00 uur tot ca 16.00 uur.
Tijd Onderdeel leeftijd
13.00 Meisjes turnen groep 3
13.10 Arco gym
13.30 Meisjes turnen groep 4 en 5
13.50 Dans
14.00 Selectie turnen
14.30 Iaido / Karate
15.15 Kleuters
15.40 Meisjes turnen groep 6/8
16.00 slot

Meer informatie kunt u vinden op de website: www.snelenlenig.nl of schrijf info@snelenlenig.nl

Open day (in English)
On Sunday 1st October Snel en Lenig, the multisport association in Wassenaar for over 70 years, is presenting some of their sports, see timetable above. At these afternoon e.g. gymnastics, dance and acrogym are demonstrated. You can meet the board and trainers.
More information please visit our website: www.snelenlenig.nl or write info@snelenlenig.nl

Tags

Open DagSnel en LenigWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top