zaterdag 31 oktober 2020

S Sport

De Wassenaarse Volleybal Vereniging: “we starten weer”…..

Wassenaar - Ja, we starten weer! De zomervakantie loopt naar het einde. ‘Wow, gelukkig maar’ zeggen dan de fanatieke volleyballers! En die gedachten zullen meerdere leden van de Wassenaarse Volleybal Vereniging (WVV) hebben en iedereen die op het punt staat lid te worden want, hoera!!, het nieuwe seizoen staat voor de deur. Ongeduldig staan zij reeds in de startblokken voor (weer) een sfeervol en sportief volleybalseizoen bij een sociale en joviale vereniging.

Door het mogelijk ‘niks’ doen in de afgelopen weken, zijn de ledenmaten wat stram geworden en weer aan heerlijke beweging toe. We beginnen dan ook rustig en voeren het ‘tempo’ langzaam op tot het kompetitie niveau. Onze trainingen (op woensdagavond) en de thuiswedstrijden (op vrijdagavond) vinden plaats in sporthal De Schulpwei aan de Dr Mansveltkade 1. Een hal met een perfecte inwendige hoogte zeer geschikt om te volleyballen. De training, van 20.15-21.45 uur, voor zowel dames als heren senioren (vanaf ca. 18 jaar) start op woensdagavond 23 augustus a.s. en vindt plaats onder leiding van een deskundige en bevoegde trainer(s). Doe mee aan die prachtige volleybalsport. Want in oktober beginnen de competities weer en dan kun je, als je dat wilt, direct meespelen in een wedstrijdteam. WVV heeft momenteel 2 recreatie mixteams en een herenteam. Afgelopen seizoen werd het Heren 1 team kampioen in hun klasse en promoveerden zij naar de Toppoule en doen zij op Zaterdag 9 september 2017 in Utrecht mee aan het Nationale Recreanten Kampioenschap. Maar naast zeer fanatieke wedstrijdspelers zijn er ook rustige maar gedreven trainingsleden aanwezig. Dus wil je hartstochtelijk volleyballen of zomaar een balletje slaan, dan is de recreantengroep van WVV daar zeer geschikt voor.

Kom en sluit je aan bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging waar het sportief en gezellig vertoeven is en je direct thuis zal voelen. Vergeet niet dat sporten ook verschrikkelijk gezond is.

WVV, een vereniging waar de samenhorigheid groot is, kijkt gespannen naar jou uit!
Nieuwe leden mogen de eerste vier achtereenvolgende trainingen geheel vrijblijvend meetrainen en bovendien wij rekenen geen inschrijfgeld. Zo kan je op een eenvoudige en goedkope manier zien of volleybal wat voor jou is. Dat laat je toch niet aan je voorbij gaan? Bel voor nadere info secretaris Ruud Meershoek, tel. 070 – 5119196 of raadpleeg de site www.wvv-wassenaar.nl. Tot ziens bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging.