Skip to content

Blauw-Zwart 1 speelt in de voorbereiding het traditionele Henk Pieters Toernooi

20 augustus 201757 second read

Wassenaar – Onder de bezielende leiding van hoofdtrainer Jos van der Helm is de hoofdmacht van Blauw-Zwart al bijna 2 weken in training. De afgelopen jaren heeft de selectie en haar supporters al een aantal malen aan promotie uit die vermaledijde 4de klasse kunnen ruiken. Daar is eind vorig seizoen eindelijk een feestelijk einde aan gekomen. Blauw-Zwart heeft de 2 promotiewedstrijden succesvol afgesloten. We starten de komende competitie in de 3e klasse A!

De toernooiorganisatie heeft weer mooie tegenstanders kunnen strikken, waardoor dit toernooi een waar voetbalspektakel zal worden! Komt allen naar ons prachtige complex op De Schulpwei om onze jongens aan te moedigen en waar het ook in de derde helft op het terras of in ons mooie clubhuis goed vertoeven is onder het genot van ondermeer de disco van Robbin Ruijgrok’s Lifetrack Disco’s.

Dank aan onze trouwe sponsors zonder wie zo’n toernooi, in de huidige vorm, niet meer te organiseren valt: Opslag hotel, Lagerberg Verhuisgroep, Bella Service Bedrijf BV, Maxxus Telecommunication, Installatiebureau Schaap BV, Toine l’Ami Schilderwerken, Basserie de Badmeester, Kluswijs van Veen, Zandvliet Schilderwerken, G. van der Holst & Zn BV, Graphic Square. Lifetrack Disco’s, Slagerij Traiteur Cees Laban.

Tags

Henk Pieters ToernooiWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top