maandag 28 september 2020

S Sport

Geslaagde examens bij Taekwondo Koryo in Wassenaar

Wassenaar - Op maandag 26 juni hebben weer een aantal leerlingen met succes examen gedaan. Tiffany is geslaagd voor haar groene band, Alex, Luna, Zoë en Suhani zijn geslaagd voor hun groene slip, Francien heeft haar gele band verdiend en Noor is geslaagd voor haar gele slip.

Lijkt het je ook leuk om een keer een gratis proefles te volgen? Kom dan gerust naar Kloosterland 5. Wij trainen na de zomervakantie vanaf 21 augustus weer iedere maandag van 17:30 uur tot 18:45 uur.

Taekwondo is een Koreaanse martial art en een olympische sport. Tijdens de lessen leren de leerlingen arm – en beentechnieken en worden zelfverdedigingsoefeningen gedaan.

Taekwondo Koryo geeft les in de gymzaal van de St. Bonifaciusschool. Deze taekwondo topsportvereniging is door de gemeente Den Haag verkozen tot de beste taekwondo vereniging van Den Haag en is nummer club één in Nederland.

Meer informatie? Kijk op www.taekwondo-koryo.nl en www.facebook.com/koryo.denhaag of bel 070-3652215. Free trial lesson? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. or call/app 06-27113188.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief