zaterdag 16 oktober 2021

A Algemeen

Lentefair op de Kievietschool 

Wassenaar - Met een voorzichtig zonnetje startte afgelopen vrijdag de Lentefair op de Kievietschool. Al weken daarvoor waren de kinderen druk bezig om activiteiten te bedenken die zouden bijdragen aan een succesvolle, tweede editie van de Lentefair. Zo bedachten kinderen van de plusgroep bijvoorbeeld om ijsjes te verkopen. Naast de activiteiten werd er ook druk geknutseld in de afgelopen weken.

Vrijdagmiddag 19 mei 2017 was het eindelijk zover. Het feest kon beginnen op het schoolplein van de Kievietschool. Zo klonk er vrijdag heerlijke muziek van DJ Bram & Bobbie, oud-leerlingen van de school, en had elke klas een marktkraam waar zelfgemaakte spullen werden verkocht. De theetantes en -heren verkochten heerlijke zelfgebakken taarten, koekjes en snoepzakken. De kinderen vermaakten zich met allerlei activiteiten als pijl & boog maken, paardje rijden, uilenballen pluizen en knikkeren. Natuurlijk konden ze ook geschminkt worden. Tevens waren er plaatselijke ondernemers aanwezig.

Tegen het einde van de Lentefair werd er nog een ballonvaart verloot en begon het zonnetje echt goed door te komen. Het was een gezellige sfeer voor alle ouders en kinderen. Op naar de volgende editie! Meer informatie vindt u op www.kievietschool.nl