woensdag 15 juli 2020

S Sport

Kluswijs schenkt €1.000 aan het WZK Tri-Team

Wassenaar - Op 24 februari jl. is de Kluswijs in Wassenaar, na een uitgebreide herinrichting, heropend. Dennis en zijn vrouw Patricia van Veen hadden genodigden bij de opening gevraagd om eventuele cadeaus in de vorm van een financiële gift te doen. Met de opbrengst wilden zij het WZK Tri-team en de jeugdopleiding van Blauw-Zwart ondersteunen. Een schitterend en door de betreffende verenigingen zeer gewaardeerd gebaar. Daarmee leveren Dennis en Patricia, als Wassenaarse ondernemers, een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de zowel het WZK Tri-Team als VV Blauw Zwart.

Het WZK Tri-team, dat al jarenlang op allerlei manieren kan rekenen op de steun van de familie Van Veen, is natuurlijk ontzettend blij met deze geste en zal het bedrag ondermeer investeren in materialen die de hardlooptrainingen nog effectiever zullen maken. Dergelijke sponsoring door ondernemers maakt het onze vereniging ook mogelijk om sportieve activiteiten zoals de Koningsloop en de Zwemloop in Wassenaar te organiseren. Het is toch geweldig dat de lokale middenstand en verenigingen de handen ineenslaan om zodoende hun maatschappelijk bijdrage te leveren en ‘Wassenaar in beweging te brengen'.

Kluswijs hebben wij in de loop der jaren zien uitgroeien tot dé doe-het-zelf zaak van Wassenaar, waar men ‘Vakkundig’, 'Vertrouwd' en ‘Voordelig’ alle materialen kan kopen voor in en om het huis. Uit eigen ervaring bevelen wij Kluswijs daarom van harte bij u aan.

Het bestuur en de leden van het WZK Tri-Team.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief