donderdag 11 augustus 2022

Nieuwe programma 17/18 van Theater Warenar in de verkoop

Wassenaar - Het programma voor het komende seizoen in Warenar staat op internet. Kaarten voor de voorstellingen zijn vanaf 15 mei te koop via www.warenar.nl. Het programma bevat 27 voorstellingen en ook nu weer zijn er vele bekende artiesten die een avond in Wassenaar komen optreden. De seizoensbrochure met daarin het complete programma van Theater Warenar wordt vanaf 19 mei huis-aan-huis verspreid in Wassenaar.

Het programma voor seizoen 2017-2018 ziet er veelbelovend uit. In het genre cabaret staan veel bekende namen op het programma. Purper, Paulien Cornelisse, Vrijdag & Sandifort, Roué Verveer en Jörgen Raymann krijgen gezelschap van nieuwe talenten als Emilio Guzman en Peter Pannekoek.

Toneelliefhebbers komen aan hun trekken bij Gouwe Ouwe met Ingeborg Elzevier, Trudy Labij en Carry Tefsen. Verder is uiteraard Bram van der Vlugt van de partij in Mooi Weer Vandaag en komt Renée Soutendijk terug, samen met Victor Reinier, in het prachtige stuk Roem.

Het muziekaanbod varieert van Franse chansons door Philip Elan en Thérèse Steinmetz via een opera- en musicaluitstapje door Henk Poort naar onvervalst Haags flamenco gitaarspel door De Règâhs. Het theaterseizoen in Warenar gaat overigens van start met een geweldig Blues & Jazz Festival op zaterdag 16 september.

Ieder jaar staat er in Warenar wel een voorstelling op het programma die niet gelijk in een hokje te plaatsen is. Komend seizoen is dat ongetwijfeld As the world Tjechov door het duo Alink & Plukaard; of het toneel is of cabaret moet u zelf maar eens gaan bekijken.

De brochure met uitgebreide informatie over de voorstellingen wordt vanaf 19 mei huis-aan-huis verspreid in Wassenaar. De voorstellingen zijn nu al te bestellen via de website www.warenar.nl