S.V. Wassenaar 1 (Voetbal) wint laatste thuiswedstrijd van dit seizoen van Football Factory 4-1

7 mei 20172 minute read

Wassenaar – Alweer de laatste thuiswedstrijd van dit toch teleurstellend seizoen werd gelukkig gewonnen met 4-1 van Football Factory uit Leiden.

Een seizoen waar vooraf gedacht werd om met de eerste 5 plaatsen te gaan meedraaien, maar dat door veel verschillende oorzaken niet het gewenste einddoel heeft gekregen. Op papier was de selectie begin van het seizoen breed en kwalitatief goed genoeg om dat doel te verwezenlijken, met een 7e plaats werd de eerste helft van het seizoen afgesloten, maar als er dan spelers niet terug komen uit het buitenland spelers opeens gaan stoppen midden in het seizoen zeker als dat spelers zijn die dikwijls net dat stukje extra konden brengen dan was het moeilijk voor de technische staf met het resultaat dat Herman Kooijenga met zijn mensen niet meer naar boven konden kijken 2e helft van het seizoen.

Achter de schermen wordt er toch al weer gekeken naar het komende seizoen en keihard gewerkt om de selectie weer op het niveau te brengen om in het linkerrijtje mee te gaan doen.

De wedstrijd tegen Football Factory wilden de groen witte brigade dan ook winnend afsluiten.

de eerste 20 minuten gebeurde er niets spannends, met een iets beter S.V. Wassenaar wat uiteindelijk resulteerde in de 30e minuut in de 1-0 van Ritchie Vermeulen uit een assist van Job van Boheemen. de 2-0 viel net na rust door Hassan Rezzai uit een vrije trap, 10 minuten later de 3-0 werd gescoord door Achmed Zambib, richting het einde van de wedstrijd was het broertje van Ritchie Vermeulen Yorick die de 4-0 aantekende, vlak voor het fluitsignaal van de scheidsrechter nog een eretreffer uit een kopbal van Football Factory.

Rest er nog een uitwedstrijd volgende week zaterdag uit tegen Rijnland.