zaterdag 31 oktober 2020

S Sport

De Wassenaarse Volleybal Vereniging en Het ‘Lente..Vreugd Toernooi’

Wassenaar - Zaterdag 13 mei 2017 is het al weer zover. Dan vindt van één tot vijf uur in sporthal De Schulpwei aan de Dr Mansveltkade 1 in Wassenaar voor de 6e maal het LENTE..VREUGD TOERNOOI van de Wassenaarse Volleybal Vereniging plaats. Er is nog plek voor enkele teams dus wil je meedoen met jouw team wees er dan snel bij. Tot 6 mei a.s. kan je je nog aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname staat open voor alle beginnende- en gevorderde mixrecreatieteams in de leeftijd 15+. Zie ook www.wvv-wassenaar.nl. De inschrijfkosten bedragen slechts € 30,00 per team en dat voor 4 uur volleybal plezier. Doe mee dus!!

Competitie.
De competitie 2016-2017 van de recreatieteams zit er al weer op. Hoe snel gaat de tijd. Van de Wassenaarse Volleybal Vereniging deden drie teams mee.
Het WVV Herenteam werd met 43 punten ongeslagen kampioen in de hoogste poule van de regio Haaglanden. Het team won van de 12 wedstrijden er 11 en speelde er één gelijk. De setstanden waren 43 voor en slechts 5 tegen dankzij fantastisch topvolleybal!! Voorwaar een unieke prestatie. Die was te danken aan Amad, Eric, Erik, Frank, Hans, Kilian, Mathieu en Philippe. Heren van harte gefeliciteerd met dit geweldige succes.

Het WVV Mix 1 team deed het wat minder goed in de regio Rijnland. Het team behaalde 9 punten uit 14 wedstrijden en eindigde op de laatste plaats in haar poule. Het team kon, ondanks een goede inzet, niet het niveau van deze poule halen. Het moet frusterend zijn als je iedere keer weer aan het kortste eind trekt. Wellicht dat een stapje lager wat meer volleybalplezier zal geven aan Erna, Holly, Kate, Kirsten, Peggy, Marcel, Rik, Ruud en Roy.

Het WVV Mix 2 team eindigde in haar poule in de regio Rijnland met 31 punten uit twaalf wedstrijden op de derde plaats. Zij streed tot de laatste wedstrijd nog mee voor het kampioenschap. In het verloop van de competitie was dit team soms te wisselvallig in haar spel. Maar ze kunnen het wel. Volgend jaar beter dus voor Ana, Elly, Gliselle, Jeanne, Kristine, Jan, Jan Willem, Robert en Wim.

Dan wordt het nu tijd om kennis te maken met de Wassenaarse Volleybal Vereniging. Kom volleyballen bij WVV en doe ook mee in de competitie. WVV traint nog op de woensdag-avonden 10, 17 en 31 mei a.s. van 20.15 tot 21.45 uur in sporthal De Schulpwei, Dr Mansveltkade 1. Deze trainingen zijn geheel vrijblijvend. Info bij secretaris Ruud Meershoek, tel. 070-5119196 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.