dinsdag 26 januari 2021

E Events

Kom op zondag 7 mei 2017 naar de Voorjaarsdag voor Oldtimervoertuigen

Wassenaar - Op zondag 7 mei 2017 organiseert de Voorschotense Oldtimer Vereniging voor het negende achtereenvolgende jaar de Oldtimer Voorjaarsdag aan het Valkenburgse meer in Valkenburg (ZH).

Vanaf 11.00 uur die dag zijn klassieke voertuigen van zowel leden als niet-leden van harte welkom op het grote parkeerterrein aan het Valkenburgse meer naast museum Stoomtrein Katwijk Leiden. Aan deze Voorjaarsdag kan iedereen met een klassieke (vracht)auto, motor, (brom)fiets, tractor van 25 jaar of ouder meedoen. Ook stoommachines en modelboten naar klassiek model zijn van harte welkom. Heeft u zelf geen klassiek voertuig dan is deze dag een schitterend (gezins)uitje!

Puzzelrit en mooie prijzen
In het programmaboekje dat die dag in de V.O.V. verkrijgbaar is, is een puzzelrit in de prachtige omgeving opgenomen waaraan u kunt meedoen. Voor de drie deelnemers met het hoogste aantal punten zijn er mooie prijzen.

Kofferbak- en bijzondere ruilmarkt
Ook is er gelegenheid voor kofferbak- en bijzondere ruilmarkt tijdens deze Oldtimer Voorjaarsdag. Hebt u nog spulletjes over neem ze mee en biedt ze aan! We besluiten de dag om 16:00 uur met de feestelijke prijsuitreiking aan de winnaars van de puzzelrit. Toegang en deelname aan deze dag is gratis en vrijblijvend in een gezellige ongedwongen sfeer en zonder verplichte aanwezigheidstijden.

Waar is het precies?
Het Valkenburgse meer ligt aan de A44, afslag Leiden-Zuid (vanuit Den Haag neemt u afslag 9 en vanuit Amsterdam neemt u afslag 8), waar u de borden kunt volgen naar het Valkenburgse meer, Stoomtrein Katwijk Leiden, Jan Pellenbargweg 1, 2235 SP Valkenburg (ZH). Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Kom langs!
Indien u met uw klassieker aan deze Voorjaarsdag wil deelnemen kom dan gewoon langs, een aanmelding vooraf is niet nodig. Kijk voor nadere informatie en de foto’s van vorig jaar op onze website www.vovnieuws.nl