dinsdag 28 september 2021

P Politiek

Presentatie voorlopige beheerplannen voor landgoederen De Paauw en Backershagen

Wassenaar - Voor de parken van de historische buitenplaatsen De Paauw en Backershagen in Wassenaar worden visies met herstel- en beheerplannen opgesteld.

Als basis hiervoor is de afgelopen maanden onderzoek verricht naar de historische kwaliteiten en natuurwaarden van beide landgoederen. Na de presentatie van dit onderzoek is in november 2016 aan bewoners en gebruikers van beide parken gevraagd wat zij belangrijk vinden voor het herstel en gebruik van beide parken. Deze informatie en het vervolgonderzoek is benut voor het opstellen van de concept visies en beheerplannen die nu door de gemeente worden gepresenteerd. Naast uitleg over de visie en de toekomstig herstel- en beheermaatregelen is er ook aandacht voor de vervolgstappen.

De presentatie van de voorlopige beheerplannen voor de landgoederen De Paauw en Backershagen vindt plaats op woensdag 29 maart in Huize De Paauw, Raadhuislaan 22 in Wassenaar. De aanvang is om 19.45 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. In verband met de organisatie stellen we het op prijs als u zich aanmeldt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.