vrijdag 30 oktober 2020

S Sport

De Wassenaarse Volleybal Vereniging en haar teams

Wassenaar - De volleybalcompetitie van de Nevobo gaat voor dit seizoen haar laatste fase in. Hoe staan de teams van WVV er voor. Het WVV Herenteam staat op de eerste plaats in zijn poule. Zij heeft vier punten voorsprong op nummer twee Volcano 1. De heren moeten nog vijf wedstrijden spelen. Zij ontmoeten nog Waterlanders (2x), Delta 2, Merenwijk 2 en Volcano 1. Behalve Volcano staan deze teams in het onderste gedeelte van de ranglijst. Dat moet dus geen probleem zijn. De laatste wedstrijd gaat tegen Volcano 1 in Delft. Als beide teams alles winnen dan wordt daar beslist wie kampioen wordt. De WVV heren hebben dan aan één setwinst genoeg om als winnaar tevoorschijn te komen. De verwachting is dat de heren dit niet laten schieten en gewoon de punten en het kampioenschap binnenhalen. Op bijgaande foto het strijdlustige herenteam.

Het WVV Mix 1 team staat er slechter voor. Het team staat op de laatste plaats. Er resteren nog twee wedstrijden, namelijk tegen Leython DC 2 en Gemini Kangeroes 1. Leython staat derde en Gemini vijfde in een poule van acht teams. Wellicht dat er nog een paar sets gewonnen kunnen worden. Het team heeft voldoende potentie, alleen hebben de spelers/sters moeite met het systeem.

Het WVV Mix 2 team staat op de derde plaats in haar poule. Het moet nog tegen Setumup 2, InupGo 1, Merenwijk 4 en Aspasia 1. Op papier zou dat maximaal 16 punten kunnen opleveren. Daarmee zou het team, als koploper Leython 5 ook alles wint, samen met dit team op de eerste plaats eindigen. Maar Merenwijk 4 staat tweede en daarvan is nog niet zomaar gewonnen. Thuis speelde Mix 2 gelijk tegen Merenwijk 4. Dus spanning alom in deze poule.
Maar kans om kampioen te worden heeft het WVV Mix 2 team helemaal in eigen hand.

Programma: donderdag 9 maart Delta 2 – WVV Heren, vrijdag 10 maart WVV Mix 1 – Leython DC 2 en Setumup 2 – WVV Mix 2. De thuiswedstrijd van Mix 1 in sporthal De Schulpwei begint om half negen. Kom het team aanmoedigen.

De Wassenaarse Volleybal Vereniging is een sportieve en sociale vereniging. Kom eens langs om die sfeer te proeven. Eenmaal opgenomen in deze club ga je nooit meer weg. De training is op de woensdagavond van 20.15 tot 21.45 uur in sporthal De Schulpwei, Dr Mansveltkade 1. De eerste vier trainingen zijn geheel vrijblijvend. Info bij secretaris Ruud Meershoek, tel. 070- 5119196 of op www.wvv-wassenaar.nl.