dinsdag 30 november 2021

E Events

NLdoet op 10 en 11 maart! Wassenaar toch ook?

Wassenaar - De grootste landelijke vrijwilligersactie van ons land, NLdoet, staat weer in de steigers. Duizenden maatschappelijke organisaties, clubs en verenigingen hebben een “kluswens” op www.nldoet.nl aangemeld. Zij hopen op de komst van (groepen) vrijwilligers die een dag(deel) in het actieweekend komen helpen om deze kluswens te realiseren.

Vanuit Wassenaar zijn maar liefst 16 klussen aangemeld waarvoor nog ruim 100 extra handjes nodig zijn. Dus, heb je tijd in het actieweekend om de handen uit de mouwen te steken voor een goed doel? Meld je aan via www.nldoet.nlvoor een klus bij jou in de buurt of elders in het land. Ga alleen of maak er een gezellige dag met betekenis van, samen met bijv. je klasgenoten, je sportteam, de buren, collega’s, familie, vrienden of kennissen. In voorgaande jaren kwamen ruim 350.000 Nederlanders in actie tijdens ruim 9.000 klussen. Organisaties kunnen nog kluswensen aanmelden via de website. NLdoet op 10 en 11 maart: Jij toch ook?

NLdoet wordt georganiseerd door het Oranje Fonds. Vrijwilligers vormen het kloppend hart van veel maatschappelijke organisaties, verenigingen en goede doelen. NLdoet zet dit onmisbare vrijwilligerswerk in de spotlights en laat zien hoe leuk het is. Meer informatie bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Of kom langs in de Bibliotheek op vrijdag van 10-12 uur tijdens het Vrijwilligersspreekuur.