Skip to content

Trainen voor de City Pier Cityloop bij de Hague Roadrunners

21 oktober 20162 minute read

Wassenaar – Voor de 43e edtitie van de City-Pier-Cityloop (CPC) op 12 maart 2017 kan je vanaf 27 november 2016 al trainen bij de Hague Roadrunners. In ruim drie maanden zorg je voor een optimale voorbereiding voor de halve marathon of de tien kilometer.

Voor wie?
De trainingen zijn bedoeld voor enigszins ervaren en gevorderde lopers die op een verantwoorde en gezellige manier naar de CPC toe willen werken. De groepen worden ingedeeld naar niveau zodat iedereen aan zijn trekken komt. Om mee te doen hoeven lopers geen lid van de vereniging te zijn.

Trainingstraject van 15 weken
De trainingen starten op zondag 27 november. Er wordt wekelijks getraind op donderdagavond om 19:00 uur en zondagochtend om 09:30 uur. Zo train je bij elkaar 15 weken tot aan de CPC op 12 maart 2017. De kosten voor het hele traject zijn €70,-. Het gebouw van de Hague Roadrunners ligt aan de rand van Meijendel op de grens van Den Haag en Wassenaar. Er wordt gelopen in duinen, langs het strand of in een van de parken die de omgeving rijk is.

Deskundige begeleiding
Onder begeleiding van deskundige en enthousiaste coaches wordt aandacht gegeven aan alles wat een loper moet weten. Aan de orde komen trainingsopbouw, looptechniek en blessurepreventie. Ook is er ruim aandacht voor kleding/schoeisel en (sport)voeding.

Inschrijven en informatie
Inschrijven kan via www.hagueroadrunners.nl, kijk daar verder bij “Hague CPC Runners”. Hier vind je onder andere informatie over de ligging van het clubgebouw en het mailadres indien je nog vragen hebt.

Tags

CPCHardlopenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top