Skip to content

Honkballers S.V. Wassenaar verslaan ook Dodgers

28 september 20162 minute read

Wassenaar – De honkballers van S.V. Wassenaar hebben de reguliere competitie afgesloten met een overwinning op sportpark Kerkehout werd Domstad Dodgers met 14-13 verslagen. De honkballers van SVW speelde de laatste thuiswedstrijd van het jaar tegen Domstad Dodgers uit Utrecht.

De kampioen in de eerste klasse B had het moeilijk tegen de bezoekers en keek na 3 innings tegen een 0-3 achterstand aan, in de 4de inning deed SVW wat terug Khirstan Gibbs en Beer Berkenfeld wisten de thuisplaat te bereiken. Maar de bezoekers konden in de 5de inning weer uitlopen en brachten de score naar 6-3. SVW wilde de laatste thuiswedstrijd koste wat kost winnen en scoorde on de 6de inning 3 punten, Kelvi Martinez , Erwin van der Schrier en Marlison Martina zette de honken vol waarna Curtis Duinkerk en Beer Berkenfeld ervoor zorgde dat ze alle drie konden scoren. Nadat Dodgers toch weer was uitgelopen naar 6-12 nam SVW in de 8ste inning de leiding over door oa 3-honkslagen van Marlison Martina en Sigmar Eustacia en een home-run van Chofi Simon waardoor er een 14-12 voorsprong van de thuisploeg verscheen. Hoewel Dodgers in de 9de inning nog 1 maal wist te scoren kon SVW de overwinning binnen halen. Door deze zege eindigt kampioen Wassenaar het seizoen met 20 overwinningen tegen 2 nederlagen, een ongekende prestatie.

Het toetje van dit seizoen is zaterdag 1 oktober als SVW in Bussum tegen HCAW (de kampioen van de eerste klasse A) speelt om het Nederlands kampioenschap breedtesport aanvang van deze wedstrijd is om 14:00.

Werpcijfers:

  • Sherman Gario: 4 innings 1-4-11-2
  • Vincent van Veen: 3 innings 1-1-4-1
  • Erik Remmerswaal: 2 innings 0-2-3-1

Slaggemiddeldes:

  • Sigmar Eustacia: 3 uit 4
  • Erwin van der Schrier: 1 uit 3
  • Chofi Simon: 1 uit 2 ( home-run )
  • Khirstan Gibbs : 2 uit 3
  • Beer Berkenfeld: 2 uit 2

Tags

HonkbalSV WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top