woensdag 28 september 2022

E Events

Eerste lustrum rolstoeldriedaagse groot succes

Wassenaar - Voor de vijfde keer op rij was het mooi weer. Mede daardoor kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde jubileumeditie van de rolstoeldriedaagse. Drie dagen lang hebben ongeveer 120 deelnemers kunnen genieten van het buiten zijn tijdens deze mooie nazomerse dagen.

De eerste dag ging het van de locaties SWZ Sophieke en Willibrord naar de Nutsschool. Aldaar stonden de Burgemeester en de wethouders samen met de kinderen klaar om de deelnemers te ontvangen. De kinderen hadden speciaal voor deze dag enkele dansjes ingestudeerd. Ook sommige ouderen deden daaraan mee vanuit de rolstoel.

De tweede dag liepen we van beide locaties naar de ‘buren ‘(andere locatie SWZ) over de Langstraat. Net als gisteren was weer op beide locaties live muziek te horen. Tijdens deze tussenstop kreeg men lekkere kibbeling van een plaatselijke sponsor.

De derde dag ging de route, net als andere jaren, richting Duinrell. Samen op de foto met Rick de Kikker en de wandeling vervolgen over het terrein. Zo kon iedereen alle attracties nog eens zien. Bij terugkomst Kregen alle deelnemers een medaille omgehangen en een mooie (gesponsorde) zonnebloem. Als afsluiter van deze drie mooie dagen hebben alle deelnemers en vrijwilligers genoten van de barbecue buiten.

Wij willen heel graag iedereen bedanken die deze mooie driedaagse mogelijk hebben gemaakt. Vrijwilligers, familieleden, sponsoren, brandweer, verkeersregelaars, politie, de Nutsschool, B&W, en medewerkers van SWZ.

We zien u graag volgend jaar weer! Tijdens de eerste volle week van september, dus op 5, 6 en 7 september!