dinsdag 11 augustus 2020

K Kunst & cultuur

Make It Your Own zoekt nieuwe theaterduizendpoten voor seizoen 2016-2017

Wassenaar - Voor het komende seizoen is Make It Your Own per direct op zoek naar mannen en vrouwen (18-45 jaar) die het leuk vinden om te zingen, acteren en van tijd tot tijd een beweginkje te maken.

In vier weken maken wij projecten en voeren die uit. Soms is dat één keer, maar soms ook meerdere keren. Ons doel is een glimlach te toveren op een ieders gezicht waarbij onze spelers de kans krijgen om mee te doen aan unieke projecten.

Voor het komende seizoen staan de volgende projecten al op de planning: kerstconcerten in bejaardentehuizen, een eenakter (serieus toneel) op een kasteel, een presentatieklus en een bijzondere familievoorstelling in het park (gebaseerd op onze act voor de Midnight Walk)

We doen gemiddeld 30 projecten per jaar variërend van serieus toneel voor volwassenen tot kindervoorstellingen met handpoppen, liedjesconcerten in bejaardentehuizen en presentatie klussen in karakter tot theater op bijzondere locaties.

Spreekt dit je aan? Kom dan een keer een repetitie bijwonen! Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-24747155

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief