Skip to content

Gratis sporten in de maand september bij Snel en Lenig

29 augustus 20162 minute read

Wassenaar – Bewegen (sport of dans) is belangrijk, maar er zijn zoveel sporten en dans. Hoe weet je nu of je een sport of dans leuk vindt? Of je de trainer/leraar en de groep leuk vindt? Eigenlijk heel simpel door het uit te proberen. Sportvereniging Snel en lenig heeft bedacht dat een keer een oefenles eigenlijk geen les is om iets uit te proberen. Daarom biedt Sportvereniging Snel en Lenig potentiële nieuwe leden aan om in de gehele maand september ter introductie gratis trainingslessen te volgen. Snel en Lenig, opgericht in 1946 is één van de grotere sportverenigingen in Wassenaar met 400 leden. Snel en Lenig is aangesloten bij de KNGU en JBN.

Snel en lenig wil sport en dans voor iedereen toegankelijk houden. Bij hen betaald u zeer beperkt inschrijfgeld en een lage (halfjaarlijkse) contributie. En voor families en het beoefenen van meerdere sporten kent Snel en Lenig speciale regelingen.

Snel en lenig biedt de volgende sporten/dansen traningen aan:
1. In de gymzaal bij Den Deijlschool:
Ð Klassiek Ballet (vanaf 4 jr)
Ð Streetdance (vanaf 6 jr)
Ð Hiphop (jongens & meisjes) NIEUW
Ð Judo (kleuter, jeugd en senioren)
Ð Iaido (Japanse zwaardkunst, vanaf 14 jr)
2. In de gymzaal van de Bonifactiusschool
Ð Kleutergym/kleutersport (4 en 5 jr)
3. In de gymzaal van de Baptistschool
Ð Yoga (vanaf 16 jaar)
Ð Damesconditietraining (vanaf 40 jr)
Ð Meisjesturnen 6 t/m 16 jr)
Ð Selectie turnen * (6 t/m 16 jr)
Ð Acrogym (i.o.)
Ð Karate (vanaf 10 jaar)
4. In de Schulpwei
Ð Tafeltennis (jeugd en senioren)

Daarnaast wordt op 25 september een opendag georganiseerd. Dan kunt u trainers en bestuur ontmoeten. En ook dit schooljaar staan er weer een grote uitvoering voor onze afdelingen en in juni de jaarlijkse dansuitvoering op de rol. Leuk om daar aan mee te doen en te komen kijken.

Bent u enthousiast of nieuwsgierig geworden? Veel kan er over sporten en dans worden verteld, maar leuker is om het gewoon te komen kijken en mee te doen, maak gebruik van oefenlessen. De actuele lestijden kunt u vinden op onze website. Kijk voor aanvullende informatie, contributie en lestijden op WWW.SNELENLENIG.NL of mail: info@snelenlenig.nl.

Tags

Snel en LenigSportenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top