dinsdag 26 januari 2021

E Events

23e Oldtimerdag Voorschoten

Wassenaar - De Voorschotense Oldtimer Vereniging (V.O.V.) is tijdens het weekend van Voorschoten op zondag 11 september present. Zowel leden als niet-leden showen die dag hun oldtimer auto, motor of bromfiets maar al te graag.

De Oldtimerdag op 11 september 2016
Rond 10.00 uur kunt u de start van deze dag meemaken bij van der Valk de Gouden Leeuw waar de deelnemers hun rallyschildje en de route van de toer/puzzelrit ontvangen. Zij rijden vervolgens een toer/puzzelrit met als finish de Voorstraat in Voorschoten.

Om ongeveer 12.00 uur arriveren de eerste deelnemers in de prachtige Voorstraat die vanaf 13.00 uur nog mooier zal zijn als alle historische voertuigen staan opgesteld.
Uit de regio, maar ook van veel verder weg komen de oltimerliefhebbers om hun hobby te showen en de sfeer van toen te proeven. Die middag gaat een vakjury rond om te bepalen welke auto, motor en bromfiets dit jaar voor een prijs in aanmerking komt.

Omstreeks 16.00 uur reikt de wethouder bij de V.O.V. stand de prijzen uit aan de winnaars van dit jaar. En worden natuurlijk ook de winnaars van de puzzelrit bekend gemaakt.

Het belooft weer een heel gezellige dag te worden waarop weer veel te doen en te zien zal zijn met tal van kramen waar van alles te koop is van automobilia tot een heerlijke snack of een ijsje.

Kijk voor meer informatie over deelname aan deze dag en voor het deelnameformulier op onze website: www.vovnieuws.nl