donderdag 11 augustus 2022

S Sport

5e Henk Pieters Toernooi weer prima verlopen

Wassenaar - Afgelopen zaterdag speelde de Blauw-Zwart selectie haar traditionele voorbereidingstoernooi, het Henk Pieters Toernooi. Samen met de andere deelnemers, sc. Fyenoord, v.v. Oegstgeest en L.v.v. Football Factory werd er sportief gestreden om de ereplaatsen en werden allerlei spelvormen uitgeprobeerd. Het toernooi werd feestelijk afgesloten met een gezamenlijke barbecue onder het genot van de muziek van Lifetrack Disco's.

Blauw-Zwart verwelkomt dit jaar een aantal nieuwe spelers waaronder een aantal doorgestroomde A-junioren uit eigen kweek. Opvallend was dat deze spelers naadloos aansloten bij de reeds bestaande groep zowel buiten als binnen het veld. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst! Eigenlijk is de uitslag niet eens zo belangrijk, van belang is dat de trainers steeds meer zicht krijgen op de uiteindelijk indeling van de teams bij aanvang van de competitie. Uitslag: 1. vv Oegstgeest, 2. sc Feyenoord, 3. RKsv Blauw-Zwart, 4.LVV Football Factory.

Zeer vermeldenswaardig is het feit dat Blauw-Zwart speelde in de nieuwe tenues, gesponsord door 3 Wassenaarse bedrijven: Maxxus Telecommunications, Bella Schoonmaak en de nieuwe Hoofdsponsor Lagerberg Verhuisgroep, dat mooie bedrijf waar Marco Lagerberg de scepter zwaait. Dit laatste betekend dat André van Herk's UTS organisatie na 16 jaar hoofdsponsorschap van Blauw-Zwart het stokje heeft overgedragen aan Lagerberg Verhuisgroep, maar als voorzitter nog innig verbonden blijft aan de club. Als club zijn we dan ook zeer verguld André als mens te mogen behouden en een nieuwe Hoofdsponsor te begroeten, met ontzettend veel dank aan André van Herk voor de afgelopen 16 jaar.

Zonder sponsors kan ook dit toernooi niet georganiseerd worden, we danken hierbij de volgende bedrijven die dit middels een financiële en/of materiële bijdrage hebben mogelijk gemaakt:
Hamaco Verhuur, Familie Restaurant de Schulpwei, Lagerberg Verhuisgroep, Bella Schoonmaak, Schaap BV Installatiebureau, Zandvliet Schilderwerken, LJ Sport, Kees Laban slagerij, Lifetrack Disco's en Graphic Square.

Elbert van 't Slot
bestuurslid RKsv Blauw-Zwart