donderdag 02 december 2021

E Events

3, 4 & 5 juni Smaakvol Wassenaar

Wassenaar - Het is bijna zover: de 5e editie van Smaakvol Wassenaar vindt plaats op 3, 4 & 5 juni. Op het landgoed bij Raadhuis de Paauw kunt 3 dagen lang genieten van heerlijke hapjes, drankjes, muziek en leuke activiteiten.

Diverse restaurants uit Wassenaar presenteren hier hun lekkerste gerechtjes. En u kunt proeven wat u wilt! Elk restaurant heeft een eigen stand en in het midden van het terrein is één groot, gezellig terras. Of u nu met vrienden, familie of collega’s gaat, een bezoekje aan Smaakvol Wassenaar betekent een smaak- en sfeervolle middag of avond voor iedereen.

• Vrijdag 3 juni van 17:00-23:00 uur met muzikale ondersteuning van het Jazz kwartet ft. Rob Agerbeek en de Archie Bunker Big Band.
• Zaterdag 4 juni van 16:00 – 23:00 uur. De coverband STOOT! zorgt voor een spetterende feestavond.
• Zondag 5 juni van 13:00-21:00 uur. Een familiedag voor jong & oud met als hoogtepunt Kids Live on Stage. Hét swingende open podium speciaal voor jongeren met diverse optredens.

Daarnaast worden er die dag veel andere leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd waaronder muzikale workshops, samen schilderen, appelflappen maken etc.
Dit jaar is alweer de 5e editie van het evenement. Een jubileum dat we graag met heel Wassenaar vieren dus mis het niet! De toegang van het evenement is gratis. Voor meer informatie: www.smaakvolwassenaar.nl of volg ons op facebook.