Verrassende zege voor het mix 1 team van de Wassenaarse Volleybal Vereniging

2 mei 20162 minute read

Wassenaar – Voor de Mix 1 van WVV eindigde de laatste wedstrijd van dit seizoen in een ongekende en ruime overwinning. Het team van VCS mix 2, staande op plek 2 van de ranglijst, met zelfs in theorie nog kans op het kampioenschap, was het slachtoffer van de dadendrang van de WVV-ers. De mix 1 van WVV was duidelijk gebrand om in de laatste wedstrijd van dit seizoen een goed resultaat te behalen. Dat het een 0-4 overwinning werd verbaasde niet alleen het team zelf maar allen die het WVV mixteam vanaf de zijlijn volgt.

De WVV mix 1 wist dit seizoen wel de nodige wedstrijden te winnen maar het gelukte maar niet met de alleszeggende cijfers van 4-0. Een ongekend succes, aldus aanvoerder Peggy Verweij en vooral positief voor onze kansen in het volgende volleybalseizoen. Dat het tegen het 2e geplaatste VCS uit Sassenheim was en niet tegen de hekkensluiter zorgde ervoor dat de euforie bij de WVV-ers nog groter was dan normaal. We hebben de overwinning gevierd alsof het om het kampioenschap ging. VCS was met stomheid geslagen. WVV speelde met zoveel lef en zelfvertrouwen. Zo moet je dus volleyballen als je iets wilt halen bij VCS werd achteraf beredeneerd. Reeds in set één lieten de WVV-ers er geen gras overgroeien. Vooral aanvallend werden er goede resultaten geboekt set winst met 17-25. In de 2e set gooide WVV er nog een schepje boven op. In deze fase van de wedstrijd kwam VCS er nauwelijks aan te pas. 10-25 voor WVV. De tegenstanders hervonden hun kwaliteit in set 3 weer redelijk terug. Lang ging het dan ook gelijk op maar tegen het einde van de set werden de belangrijkste punten toch door WVV gemaakt. Setwinst met 19-25. De vierde set leek meer op een formaliteit. VCS had de moed min of meer opgegeven. Er werd in het begin nog wel wat geprobeerd maar WVV gaf geen krimp, 13-25 en de grandioze 0-4 eindoverwinning. Klasse!!

Ook Volleyballen? WVV ‘traint’ dit seizoen nog door en wel op de woensdagavonden 11, 18 en 25ste mei, vanaf 20:15 uur in sporthal De Schulpwei.
Kom gewoon langs en doe mee of bel voor info secretaris Ruud Meershoek tel. 070-5119196 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl