dinsdag 30 november 2021

E Events

YMCA op bezoek in Toverland

Wassenaar - Het YMCA Wassenaar heeft zondag 17 april een geweldige uitgaansdag beleeft in Toverland (Sevenum). Ze vertrokken om 8.35 uur vanaf het marktterrein en kwamen, na een voorspoedige reis, om 10.50 uur aan in Toverland.

Na het maken van de groepsfoto voor de ingang van het park, gingen ze naar de Lunchplek achterin de tweede hal. Om 13.00 uur werd genoten van de lunch, bestaande uit broodjes knakworst en voor de vegetariër onder ons een broodje kaas, ei of een boordjes zalm met ei. Om 16.00 uur verzamelde ze zich voor de terugreis naar het mooie Wassenaar. De terugreis verliep voorspoedig en ze arriveerde om 18.45 uur in Wassenaar waar de ouders geduldig en in vol verwachting de kinderen verwelkomde. Een geweldige dag waar 76 kinderen en 9 begeleiders van hebben genoten in goede weersomstandigheden. In ieder geval is er geen druppel regen gevallen gedurende de uren in het pretpark. Binnenkort gaan ze wederom met een tweede uitgaansdag in juni naar iets heel leuks. Binnenkort horen de leden hier meer van.

Maar het jaarlijks hoogtepunt is en blijft het zomerkamp in Harfsen wat altijd plaatsvindt in de 1e week van de zomervakantie.
Het thema voor dit jaar is “op expeditie, Durf jij het aan?”. Er zijn hiervoor nog enkele plaatsen vrij.
Voor meer informatie over de uitgaansdag en het komende zomerkamp van het YMCA. Ga naar www.ymcawassenaar.nl