maandag 28 september 2020

A Algemeen

Wassenaarse reddingsbrigade zoekt nieuwe lifeguards!

Wassenaar - Zon, zee, strand en gezelligheid. De voornaamste redenen waarom mensen naar het strand gaan. Maar behalve dat, zijn er nog meer mogelijkheden om je te vermaken op het strand. Een onderdeel daarvan is lid worden van de reddingsbrigade. Misschien heb je ons al eens bezig gezien in de afgelopen jaren. De ene keer als we aan het trainen zijn met de boot of waterscooter, de andere keer doordat we voorbij rennen omdat we het water in moeten voor een redding of dat ergens anders onze hulp vereist is. Of je bent bij ons langs geweest voor een pleister of andere hulpvraag.

De reddingsbrigade is een vereniging van mensen die samen voor de bewaking zorgen van de Wassenaarse slag. Hierbij maken ze gebruik van hun opgedane kennis en kunde, maar ook van waterscooters, surfboards en terreinwagens.

Dit jaar zijn we op zoek naar nieuwe mensen, om te helpen met de strandbewaking. Je komt hierbij terecht in een team van 80 enthousiaste vrijwilligers, die met elkaar deze taak vervullen. Ieder op zijn eigen manier, maar met de hulp van elkaar zorgen ze voor de basis om de strandbezoekers het zo goed mogelijk naar zijn zin te laten hebben.

Wat bied de reddingsbrigade:
· Een opleidingspakket voor International Beach Lifeguard, EHBO, Reddingswaterscooter en terreinvoertuigen.
· Een fraai kledingpakket
· Vrijwilligersvergoeding
· Gratis zwemtrainingen in het Sterrenbad in Wassenaar.

Wat vragen wij van jou?
· Je bent minimaal 18 jaar per 1 juni 2016
· 400 meter zwemmen binnen 8 minuten
· Deelname aan de opleidingen
· Minimaal 10 dagen deelname aan de strandbewaking in de periode mei tot september

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan snel aan voor de selectiedag. Deze is op zondag 24 april.
Aanmelden doe je via www.wrb.biz door het aanmeldformulier in te vullen en te versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij nemen daarna contact met jou op.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief