Skip to content

W.Z.K. kamp 2016, Around the World

4 april 201653 second read

Wassenaar – Met een 20-tal deelnemers zijn we voor het paasweekend vertrokken naar Texel. Eerst gingen we met de bus naar de boot in Den helder, dan met de boot naar Texel om vervolgens op een lokale bus over te stappen naar het kamphuis “de Fekonsieskuur”. Hier zouden de kinderen afkomstig van de afdelingen wedstrijdzwemmen, waterpolo en diplomazwemmen vermaakt worden met een 4daags programma.

Dit jaar stond het kamp in het teken van een wereldreis. De kinderen hebben spelletjes gedaan in het thema van verschillende landen en konden door het winnen van spelletjes stempels verdienen voor het kamppaspoort. Door de prachtige locatie vlakbij het bos, het strand en een eigen speelveldje was het erg genieten. Ook het weer was ons gunstig gezind, want we hebben het hele weekend van de zon kunnen genieten.

Dat het weekend wederom een groot succes was, blijkt uit alle leuke reacties die we nu ontvangen. Namens alle deelnemers willen we Bagel Alley graag bedanken voor de overheerlijke oreo-taart. We kijken nu alweer uit naar de organisatie van het volgende kamp! Maar eerst… uitrusten.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top