Kampioenschap voor WVV heren 1 na 4-0 winst naderbij

27 maart 20162 minute read

Wassenaar – Voor het heren1 team van de Wassenaarse Volleybal Vereniging was de wedstrijd tegen Waterlanders in Nieuwkoop een belangrijke op weg naar het kampioenschap in poule A van de regio Haaglanden. En met die 4-0 overwinning is er een geweldige stap in die richting gezet. WVV is lijstaanvoerder en met nog 2 wedstrijden te gaan en 3 punten voorsprong op nr. 2 kan het zomaar lukken.

Met voor ogen dat Waterlanders, nr. 4 op de ranglijst, niet onderschat moest worden betrad WVV reeds om 19:00 uur die avond het speelveld. Maar goed dat ze met die instelling in het veld stonden want het werd absoluut geen ‘walk over’. De WVVers moesten er echt voorgaan. Zeker in set 1 ‘vochten’ de Waterlanders voor wat ze waard waren. Na lang gelijk op te gaan was het toch de sterke aanval en de service van WVV die de doorslag gaf, 19-25. De daarop volgende sets eenzelfde beeld waarbij vooral tegen het einde van elke set het WVV was die de lakens uitdeelde. Via 18-25, 18-25 en 17-25 ontstond zo de prachtige 0-4 uit overwinning.

Ook de Mix1 van WVV was haar tegenstander de baas. Nieuwe WVV aanwinst Boga Fehérvári, onervaren maar o zo leergierig, gaat na elke wedstrijd beter spelen. Ook Erna Roeleveld eerder geblesseerd deed weer voorzichtig mee. In set 1 en 2 stond er dan eindelijk een WVV team dat wilde winnen en dat met 25-14 en 25-23 ook deed. Set 3 werd evenwel op inzet een prooi voor tegenstander Utopia, 25-21. Set 4 ging dus om gelijkspel of de winst voor WVV. Aanvoerder Peggy Verweij nam het team op sleeptouw, schreeuwde haar keel schor en warempel 25-14 setwinst en de wedstrijd met 3-1. Bravo.

Op zaterdag 16 april 2016 van 13:00–17:00 uur organiseert WVV voor de 5e maal het LENTE….VREUGD TOERNOOI in sporthal de Schulpwei. Het toernooi staat open voor (mix) recreanten gevorderden 15+ en (mix) recreanten beginners 15+ van verenigingen, instellingen en bedrijven. Aanmelden kan bij Peggy Verwey via 070-5112091 of per e-mail pverwey2@ziggo.nl. De inschrijving sluit op 10.04.2016.

Programma. Vrijdag 25 maart a.s. in Sporthal De Schulpwei om 20.30 uur de belangrijke wedstrijd om het kampioenschap WVV H1 – Volcano H1 en van de kampioenen WVV mix2 tegen InUpGo mix1.
Kom ook lekker volleyballen. De eerste vier trainingen zijn gratis. Info bij secretaris Ruud Meershoek, tel. 070-5119196 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.