Skip to content

Team 1 Badmintonclub Wassenaar promoveert mee naar hoofdklasse

24 maart 201655 second read

Wassenaar – Na een bewogen seizoen in de eerste klasse, met veel uitval van de dames in het team, wisten de spelers van team 1 toch een mooie tweede plek in de poule te pakken. Ze werden zelfs beste tweede van alle eerste klassen en dat is nu ook beloond met een promotie naar de hoofdklasse.

Het team begon het seizoen met goede moed, nadat ze het seizoen ervoor op een mooie 3de plek waren geëindigd. Dit seizoen was dan ook het doel van Akkemay van Leeuwen, Eveline Spring in’t Veld, Lawrence Panhuyzen, Marco van Leeuwen en de terugkerende Mandy Akerboom om bij de top te eindigen. Maar door verschillende blessures, ziekte en een zwangerschap hadden de leden van het team hulp nodig van Monique Hilgeman, Sabine Roelandse, Sanne Voogel en Manon Dompeling om het seizoen af te maken. Maar ondanks alle tegenslagen wist het team een mooie 2de plaats veilig te stellen. En die plek is inmiddels door Badminton Nederland beloond met een plekje in de hoofdklasse volgend seizoen.

Volgend seizoen dus eindelijk weer eens hoofdklasse-wedstrijden binnen onze eigen vereniging. Een prima prestatie, gefeliciteerd.

 

Tags

BadmintonPromotieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top